Mbështetje Financiare - Fondi i Garancise - Portali i Fermerit

Fondi i Garancise

Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit dhe Turizmit Shqiptar (AATSF) është një projekt i qeverisë shqiptare dhe Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim. Me anë të këtij programi, katër banka tregtare pjesëmarrëse në program ofrojnë financime me norma shumë të lehtësuara të kolateralit.

AATSF është një strukturë financimi prej 180 milionë Euro, e cila vjen në formën e Ndarjes së Riskut të Portofolit dhe Linjave të Kreditimit. Programi është i përbërë nga tre elementë kryesorë:


• 20% Mbulim i Riskut të Humbjeve të Para në vlerën e 36 milionë Euro financuar nga Qeveria e Republikës së Shqipërisë


• 10% grant investimi për huamarrësit në të dy sektorët (vetëm për investimet në kapital, maturimi minimal 18 muaj) pasi investimi të jetë përfunduar dhe verifikuar


Asistencë Teknike në formën e ngritjes së kapaciteteve për Institucionet Financiare Partnere dhe për huamarrësit përfundimtarë (bizneset)


Bankat pjesëmarrëse në këtë program janë ProCredit Bank Albania, OTP Bank Albania, Intesa San Paolo Bank Albania dhe Raiffeisen Bank Albania.

QytetiEmriMobile
KorceAmarildo Dinellari0694085438
KorceIrma Dauti0697092026
LushnjeErion Qalliu0682054246
LushnjeAnxhelo Koti0697044248
FierEnkelejda Rapi0682088168
FierErvis Dika0694085437
Sarande/GjirokasterBlerta Toti0686031407
Sarande/GjirokasterNikolica Qofiri0698010229
PogradecGanimete Ferizolli0694085436
VloreArsen Kapaj0697091974
VloreOltion Gjondedaj0682092343
ElbasanIrma Dauti0697092026
ElbasanErvin Baxhaku0686040392
ShkoderGaldim Muka0682088158
ShkoderElda Vekshari 0697067100
LezheIsida Marku0694078920
DurresEugerta Kasa0684093479
DurresAnita Zharri0686040390
BeratAurela Teta0682088149
BeratDitar Qevani0686024288
TiraneSajmir Rerxhmataj0686031512
TiraneJuljan Serjani0697055464
TiraneJona Telo0686035585
TiraneElona Dervishi0697055036
QytetiEmriMobile
BeratEneo Xhardo689084414
TiraneEnea Feci692098008
LushnjeEmirjola Lala682065329
TiraneErald Malaj 672013973
Tirane/ Durres/ Kavaje Eris Hysenllari696429025
FierAlbert Gjini682433330
Gjirokaster Dorina Late689084270
SarandeDorina Late689084270
KorcePetrika Germenji672020347
Lezhe/ Shkoder/ Elbasan/ Korce/ Vlore/ Gjirokaster/  SarandeKrenar Llupo688032094
EmriMobile
Einas Halilaj699508733
Ermir Bajrami677060160
EmriMobile
Erind Shehi684037506

Klikoni këtu për të hapur faqen zyrtare

Kontakto me Specialistin

Për më shumë informacion kontakto me specialistin në numrin e mëposhtëm.

042226911