Kuçovë – AZHBR ngre një serrë moderne me programin IPARD - Portali i Fermerit

08

Nov

Kuçovë – AZHBR ngre një serrë moderne me programin IPARD


Me mbështetjen e programit IPARD, përmes Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural, Ilia ka ngritur një serë moderne në Kuçovë, për prodhimin e domates që i garanton sigurinë dhe cilësinë e produktit.