Në Shoqërinë e Bashkëpunimit Bujqësor Grames, në Lushnjë - Portali i Fermerit

Në Shoqërinë e Bashkëpunimit Bujqësor Grames, në Lushnjë

Misiri, një sipërmarrës fermer, i cili ka investuar në ngritjen e 2.3 hektarë serrë të teknologjisë së lartë me mbështetjen e programit IPARD, duke u kthyer sot në një ndër eksportuesit më të mëdhenj shqiptarë në tregun evropian. Kjo shoqëri eksporton lakër në Ukrainë dhe në mbjelljet e sezonit të pranverës do të vijojnë me mbjelljen e specave, edhe ky prodhim gjithashtu i kontraktuar për t’u eksportuar në Spanjë.


Misiri, një sipërmarrës fermer, i cili ka investuar në ngritjen e 2.3 hektarë serrë të teknologjisë së lartë me mbështetjen e programit IPARD, duke u kthyer sot në një ndër eksportuesit më të mëdhenj shqiptarë në tregun evropian. Kjo shoqëri eksporton lakër në Ukrainë dhe në mbjelljet e sezonit të pranverës do të vijojnë me mbjelljen e specave, edhe ky prodhim gjithashtu i kontraktuar për t’u eksportuar në Spanjë.

https://fb.watch/jJbshbmpsQ/